EVV Echt
Sportpad 4
6101 LJ Echt
Nederland
0475 486065
Route

Hoofdsponsor

Subsponsor

Tweeluik EVV : 1x winst , 1x remise

EVV sloot dit weekend met twee oefenduels haar voorbereiding af. Zaterdag was SC Susteren de tegenstander en op zondag trof men het Duitse FC Wegberg Beeck.
Susteren werd met 5-4 verslagen en het duel tegen FC Wegberg Beeck eindigde in een 1-1 gelijkspel.

 

EVV speelde de twee duels met twee verschillende teams. Tegen Sc Susteren kende EVV een goede start. Het was Peet Ikechi Okafor die reeds in de 6e minuut voor de 1-0 zorgde. Vervolgens hielden beide ploegen elkaar goed in evenwicht. Acht minuten voor de pauze zorgde Bart Dings voor de gelijkmaker. Ruststand :1-1. Na de pauze was de EVV-achterhoede een kwartier lang helemaal de weg kwijt en bezorgden Bart DIngs (2x) en Kevin Hofman EVV een  1-4 achterstand. Vier minuten later was het alweer 3-4 door doelpunten van Jordi Beelen en Lugmane Bezzat (strafschop). In de slotfase was het Bodari Knippels die met twee fraaie treffers EVV alsnog de overwinning bezorgde. Eindstand 5-4.

Tegen FC Wegberg Beeck kwam EVV in de 16e minuut op voorsprong. Het was Siem van Dijck die voor het doelpunt zorgde. Twee minuten later was het weer gelijk via een kopbal van Normen Post. EVV had voor de pauze zeker nog twee keer kunnen scoren.Rick Polman zag zijn inzetten echter naast en over het doel verdwijnen. In de 45e minuut had Rick pech toen zijn prachtig afstandsschot via de binnekant van de paal in de handen van de gastendoelman belandde. In de 2e helft hielden de ploegen elkaar goed in evenwicht. Aan beide kanten waren er nog mogelijkheden maar gescoord werd er niet meer. Eindstand : 1-1

Opstelling EVV tegen SC Susteren : Loek Jacobs, Remco Gielen,Giel Borkelmans, Anass Mepthap, Bryan Simons (46e Dave Schmitz), Jordi Orbons, Younes Afazzaz, Lugmane Bezzat, Jordi Beelen, Peet Ikechi Okafor en Bodari Knippels.

Opstelling EVV tegen FC Wegberg Beeck: Michel Vercruysse, Demen Roumen, Rick Geenen, Bryan Simons ( 35e Anass Mepthap) , Karim Ait Kassi, Aron Gielen, Luc Tinnemans(75e Remco Gielen), Bob Vankan, Siem van Dijck, Rick Polmans en Siem van Dijck ( 65e Jordi Beelen)