EVV Echt
Sportpad 4
6101 LJ Echt
Nederland
0475 486065
Route

Hoofdsponsor

Subsponsor

UOW'02 JO19 - EVV Echt JO19 1-6

Woensdagavond speelde EVV Echt JO19-1 haar 2e bekerduel. In Landgraaf won men met 1-6 bij UOW'02 JO19

De eerste poulewedstrijd werd afgelopen zaterdag al gewonnen van Alfa Sport met 5-1.
EVV Echt begon de wedstrijd overtuigend met veel druk naar voren. De 0-1 viel dan ook al vrij vroeg in de wedstrijd. Hierna volgden nog enkele goede scoringskansen, maar deze werden niet verzilverd. Na bijna een half uur viel de 0-2 alsnog en de 0-3 kort erna.
Dit was ook de ruststand.
Na de rust werd het een onrustig kwartiertje. De 2e   helft was nog niet begonnen of Casper werd met rood van het veld gestuurd na een iets te enthousiaste ingreep. Veel invloed had dit niet op het spelbeeld.
De eerste de beste aanval van EVV leverde weer een doelpunt op. Nu ging het spel iets slordig op en neer. UOW ging iets opportunistischer spelen en kreeg in deze fase ook nog een strafschop. Deze werd verzilverd, 1-4.
EVV Echt  kreeg nu weer de grip op de wedstrijd en de wedstrijd speelde zich nu weer op de helft van UOW af. Na een handsbal, kreeg EVV ook een strafschop. Dit cadeau werd vakkundig uitgepakt.
De wedstrijd werd nu goed uitgespeeld. Er werd nog één keer gescoord en niet veel later floot de scheidsrechter voor het eindsignaal.
 
De doelpuntenmakers waren :
Finn Franck 3x
Boris Gehlen
Quinn Devoi
Tim Bakker.
 
Zaterdagmiddag staat het laatste bekerduel op het programma. Dan is Groene Ster te gast in Echt. Aanvang 15.00u