EVV Echt
Sportpad 4
6101 LJ Echt
Nederland
0475 486065
Route

Hoofdsponsor

Subsponsor

VOAB O19 – EVV Echt O19 4-1

Na een 1-0 verloren oefenwedstrijd tegen SV Someren wachtten ons de uitwedstrijd tegen VOAB. Een club uit Goirle net onder Tilburg. Ook zij hadden de eerste wedstrijd gewonnen. Dus weer een mooi moment om te kijken waar we staan.
De wedstrijd startte rommelig van onze kant. Het leek alsof wij onvoldoende geconcentreerd waren. We waren ook meteen aan het mopperen tegen elkaar en ons zelf. Wat ook niet hielp was het stroeve kunstgrasveld. Hier moesten we echt aan wennen. Na ongeveer 10 minuten kregen we wat meer grip op de situatie en konden ook aanvallend wat doen. Toch bleef het positiespel onder de maat en werd er veel te veel negatief gecoachd / gereageerd.
Maar als je dan uit een mooie aanval de 0-1 scoort (Zinedine) dan denk je dat de kopjes omhoog gaan en dat er spelvreugde ontstaat. Helaas, dit gebeurde niet. Het leek zelfs alsof het erger werd. Wat ook niet hielp was dat de verdediging en keeper twee keer door het centrum
verrast werden met een diepe bal. Dit resulteerde ook meteen in 2 knullige tegen doelpunten en een 2-1 ruststand. Een mooie teamprestatie van VOAB, die ons liet zien hoe voetbal beleefd moet worden.
Een donder speech in de rust van Maurice moest er voor zorgen dat we de tweede helft beter gingen spelen en gedeeltelijk lukte dit ook.
De eerste 15 minuten in de tweede helft kregen wij twee opgelegde kansen in een 1 tegen 1 situatie met de keeper. Helaas voor ons gingen beiden kansen verloren. De wedstrijd kwam daarna weer meer in evenwicht en VOAB kreeg ook kansen om te scoren. Uit een van deze
kansen werd resoluut de 3-1 binnen geschoten. De wedstrijd was hiermee op slot gegooid. EVV Echt probeerde nog wel een aansluit treffer te maken. Maar eerlijk gezegd, zat die er niet echt in. De 4-1 was dan ook meer voor de statistiek en tevens de eindstand. VOAB was de verdiende winnaar van deze middag. Voor EVV  Echtmoet dit een wake up call zijn en moeten we hier met z’n allen van leren.

Komende zaterdag 9 oktober is Best Vooruit O19 te gast in Echt. Aanvang 15.00u