EVV Echt
Sportpad 4
6101 LJ Echt
Nederland
0475 486065
Route

Hoofdsponsor

Subsponsor

VV Born 4 - EVV 4 1-9 (0-7)

Overtuigende overwinning in de eerste bekerwedstrijd van het seizoen!
 
Direct aan het begin nam EVV 4 het heft in handen: de thuisploeg werd onder druk gezet en kwam nauwelijks aan het voetballen toe. Het duurde dan ook niet lang voordat de 0-1 op het scorebord stond. Lieven Fincken bediende Joshi Laven met een afgemeten voorzet en laatstgenoemde rondde keurig af. Niet veel later mocht Lieven Fincken zelf afronden, op aangeven van Roy Lafar maakte hij de 0-2. Na een afgemeten corner van Tim van de Wauw kopte Roy Lafar de bal achter de doelman van VV Born 4. Tot die tijd was VV Born 4 nog niet gevaarlijk geworden, en dat zou men gedurende de eerste helft ook niet meer worden. Via een dubbelslag van Koen Wolfs werd het al snel 0-5. Speciale aandacht voor de 0-4, waarbij Koen de bal via een ingooi kreeg van Mike Knieps, wegdraaide en feilloos afrondde. Het slotakkoord werd verzorgd door Tim van de Wauw, ook hij scoorde net als Koen twee keer en bracht de stand hiermee op 0-7.
 
In de tweede helft was de EVV 4 storm enigszins gaan liggen en kon VV Born iets terugdoen: 1-7. De thuisploeg had hoop op meer, “we hebben ze!”, zei een van de spelers van VV Born 4. Niets bleek minder waar toen Koen Wolfs vanaf de rand van de 16 meter een vrije trap in de winkelhaak schoot. Wat ons betreft wel het doelpunt van de dag! Uiteindelijk duurde het tot de 90e minuut voordat EVV 4 opnieuw wist te scoren. Joshi Laven gaf aan, Koen Wolfs schoot zijn vierde van de dag binnen. 
 
Een zéér overtuigende overwinning die de goede voorbereiding van EVV 4 onderstreept. Aanstaande vrijdag staat een oefenwedstrijd tegen Haelen 3 op het programma, waarna op zondag HBC’09 3 wacht.