EVV Echt
Sportpad 4
6101 LJ Echt
Nederland
0475 486065
Route

Hoofdsponsor

Subsponsor

Veritas 5 - EVV Echt 4 0-2 (0-0)

EVV 4 opent de competitie met een zakelijke overwinning in Neeritter.
08:20 verzamelen, op z’n zachtst gezegd vroeg.
Eenmaal aangekomen in Neeritter begon het meerendeel wakker te worden. In de eerste helft was snel duidelijk dat het doel van de thuisploeg was om een psychologisch spel te spelen.
EVV Echt 4 ging hier zo nu en dan in mee en raakte gefrustreerd. Zo was het Tim van de Wauw die de bal over de afrastering trapte uit onvrede na een niet gegeven corner. “Zelf halen”, werd er langs de kant geroepen.
Naarmate de eerste helft vorderde kreeg de ploeg van coach Vergoossen enkele kansen. Joshi Laven vond bij beide kansen de doelman op zijn pad. De thuisploeg had tot die tijd weinig weten te creëren en zo gingen de ploegen aan de thee met een 0-0 ruststand.
 
In de rust kregen de blauw witten een zogeheten donderspeech te verduren. Deze speech kwam het spel uiteindelijk ten goede. Frisser voetbal, meer kansen en een tegenstander die weinig meer had in te brengen. Uiteindelijk waren het de gebroeders Wolfs die de ban braken: Jelle gaf aan, Koen rondde af en zette hiermee de welverdiende voorsprong op het scorebord. Uiteindelijk was het Rico Mandos die op aangeven van Tim van de Wauw voor de eindstand van 0-2 zorgde.
 
Een prima overwinning in de eerste wedstrijd van het seizoen. Op naar zondag, dan komt HBC’09 4 op bezoek.Aanvang : 11.00u