EVV Echt
Sportpad 4
6101 LJ Echt
Nederland
0475 486065
Route

Hoofdsponsor

Subsponsor

Vrijwilliger bij het LVK 2020 ?

Zoals wellicht al bekend organiseert Carnavalsverening "De Aester" in samenwerking met de gemeente Echt-Susteren, de stichting LVK en L1- Radio&-TV de finale van het LVK 2020.

De finale van deze 44ste editie vindt plaats op vrijdag 7 februari 2020 in een gigantisch feestpaviljoen dat zal verrijzen in Leisurepark “In de Bandert” in Echt en wordt live uitgezonden op L1-Radio en -TV.

De organisatie is inmiddels achter de schermen druk aan de slag met de programmering van een geweldig feestweekend dat zal plaatsvinden van 7 t/m 9 februari 2020 in Echt.

Bij zo'n enorm evenement zijn natuurlijk veel vrijwilligers nodig voor de horeca, catering, bewaking, verkeersregeling,entree, bonnenverkoop etc.

Heb jij een gaatje in je agenda van 7 t/m 9 februari? En wil je een event als het LVK eens vanaf de andere kant meemaken? Wil jij meehelpen tijdens één of meerdere dagen van het feestweekend? Meld je dan aan als vrijwilliger op de site  :

https://www.lvk2020.nl/informatie/vrijwilligers/

Als je graag met andere leden van EVV wil samenwerken tijdens dit driedaagse evenement,  kun je dat op het aanmeldingsformulier aangeven.