EVV Echt
Sportpad 4
6101 LJ Echt
Nederland
0475 486065
Route

Hoofdsponsor

Subsponsor

Wordt u ook “Vriend van EVV”?

Het WK-voetbal is voorbij, dat betekent dat de nieuwe voetbalcompetitie 2018 – 2019 weer langzaam maar zeker in beeld komt.

Ook binnen voetbalvereniging EVV zijn de voorbereidingen voor een nieuw voetbaljaar alweer volop bezig.  De selectie van EVV 1 heeft de eerste trainingsweken onder leiding van de nieuwe technische staf alweer achter de rug.  De velden worden weer speelklaar gemaakt, alhoewel dit door de aanhoudende droogte extra energie en mankracht van onze vrijwilligers vergt. De sproei-installaties draaien in ieder geval op volle toeren. In en rond het clubgebouw zijn clubmensen druk in de weer geweest met diverse herstelwerkzaamheden en opknapbeurten. Al deze klussen kosten niet alleen veel mankracht van diverse vrijwilligers, maar brengen ook de nodige financiële kosten met zich mee. Om die financiën enigszins beheersbaar te houden, kent EVV al jaren een club van “Vrienden van EVV”. Door hun lidmaatschap ondersteunen deze mensen de vereniging met een kleine jaarlijkse financiële bijdrage. Het lidmaatschap van deze Vriendenclub bedraagt slechts 66 euro voor een heel seizoen. Als tegenprestatie voor het lidmaatschap ontvangt elke Vriend een Vriendenpas waarmee alle competitiethuiswedstrijden van EVV in de Derde Divisie gratis kunnen worden bezocht. Zeker voor voetballiefhebbers die regelmatig de thuiswedstrijden bezoeken, biedt deze vriendenpas een heel mooi financieel voordeel! De namen van alle Vrienden van EVV worden daarnaast ook nog eens in de kantine op een groot bord tentoongesteld. Bovendien zijn alle Vrienden ook uitgenodigd om de jaarlijkse feestavond aan het einde van het seizoen bij te wonen.

Mocht u geïnteresseerd zijn om Vriend van EVV te worden, dan kunt het lidmaatschaps-bedrag van 66 euro overmaken op rekeningnummer NL56RABO 0113.105.703 t.n.v. Penningmeester EVV. Wij zorgen er dan voor dat uw Vriendenpas bij aanvang van de competitie aan de kassa of in de bestuurskamer voor u klaar ligt. EVV dankt u reeds bij voorbaat voor uw financiële ondersteuning!

Namens het EVV-bestuur, Werkgroep “Vrienden van EVV”