EVV Echt
Sportpad 4
6101 LJ Echt
Nederland
0475 486065
Route

Hoofdsponsor

Subsponsor

Zesde gelijkspel EVV

DEM - EVV eindigde zondagmiddag in een 1-1 gelijkspel.
Gezien het overwicht in 2e helft kon EVV eigenlijk niet tevreden zijn met die remise. Echter in de laatste 5 minuten had de thuisclub nog de winst kunnen pakken.

EVV startte zonder de geblesseerde Renst van Hien. Remco Gielen schoof terug naar de backplaats terwijl zijn broer Aron zijn rentree maakte na een blessure.

In de 1e helft waren de kansen aan beide zijden op een hand te tellen . Namens EVV had Rick Polman een dikke mogelijkheid. Met een fraai pass zette Rick Geenen de EVV-spits vrij voor DEM-doelman Swen Verswijveren. Helaas verdween de inzet van Rick naast het doel.
DEM had via Kick de Goede een goede kans maar ook zijn schuiver verdween naast het doel.
Toch was het de thuisclub die met een voorsprong aan de thee kon. Na balverlies aan EVV-zijde vlak voor de zestien kwam de bal voor de voeten van De Goede. Bij de actie van Michel Vercruysse werd de DEM-speler neergelegd. Scheidsrechter Huizinga (die overigens een prima partij floot) wees naar stip waarna Tim uit den Bogaard zijn ploeg op 1-0 zette. Dat was tevens de ruststand.
De 2e helft was zes minuten oud toen EVV op gelijke hoogte kwam. Na een vrije trap van Siem van Dijck was het aanvoerder Rick Geenen die de bal over de DEM-doelman kopte. Bob Vankan gaf het laatste zetje : 1-1.
In het vervolg van de 2e helft was EVV de bepalende ploeg. Bryan Simons kopte een prima voorzet van Bob Vankan veel te zacht in en de vrijstaande Shaquille Simmons zag zijn volley naast het doel gaan.
In de slotfase kwam de thuisclub toch nog gevaarlijk opzetten. Na een flinke sliding in de zestien van Remco Gielen schreeuwde heel DEM voor een strafschop. Scheidsrechter Huizinga zag terecht dat het een correcte actie was van de EVV-verdediger. In de slotminuut moest Michel Vercruysse nog vol aan de bak na een vrije trap van Twan Verswijveren.
Al met al dus wel een terecht gelijkspel. Alweer de 6e remise voor de blauwwitten.

Komende zondag speelt EVV weer een uitduel en wel tegen Gemert. Aanvang : 14.00u

Opstelling EVV : Michel Vercruysse, Demen Roumen, Reno Kochanowski, Rick Geenen (a),Remco Gielen, Aron Gielen, Bob Vankan, Bryan Simons, Shaquille Simmons, Rick Polman en Siem van Dijck.