EVV Echt
Sportpad 4
6101 LJ Echt
Nederland
0475 486065
Route

Hoofdsponsor

Subsponsor

Zwarte zondag EVV.

EVV ging zondagmiddag met 0-3 kansloos onderuit tegen DEM. Bilal Zejli was aan DEM-zijde de grote man. Hij nam alle treffers voor zijn rekening.

17 November j.l. ging EVV op bezoek bij DEM. Het duel eindigde in een 1-1 gelijkspel. EVV verzuimde de winst te pakken terwijl de thuisclub een heel matige indruk maakte.
Hoe anders was het zondagmiddag in sportpark In de Bandert. Natuurlijk speelde de vroege voorsprong ( 11e minuut Bilal Zejli)  de Beverwijkers in de kaart. Maar over de hele wedstrijd gezien was DEM zeker 2 klassen beter dan in haar thuisduel.
Na de achterstand ging EVV verwoed op jacht naar de gelijkmaker. RIck Polman kwam vrij voor DEM-doelman Swen Verswijveren maar die redde met zijn voeten en na een scrimmage werd de bal tot twee keer voor de lijn weggewerkt. (zie foto).
DEM loerde op de counter. Zo schoot de vrijstaande Cerilio Cijntjes de bal over het doel.
Ruststand : 0-1
Vanaf de aftrap ging EVV in het offensief. Maar ook nu sloegen de gasten genadeloos toe. Na een afgeslagen corner van EVV ( 52e m.) braken vier DEM-spelers uit en zij hadden weinig moeite om de enige EVV-verdediger uit te spelen : 0-2
In het laatste half uur kwam EVV niet verder dan een groot aantal hoekschoppen die niets opleverden. DEM kreeg nog mogelijkeden op een grotere voorsprong. Het was in de slotminuut dat Bilal Zejli zijn 3e treffer scoorde en de eindstand op 0-3 bepaalde.

Resumé : EVV maakte vandaag geen enkele aanspraak op de punten. Te veel spelers bleven onder de maat.

Opstelling EVV : Michel Vercruysse, Renst van Hien, Reno Kochanowski, Rick Geenen (a), Remco Gielen, Aron Gielen, Bob Vankan, Bryan Simons ( 80e Burak Yildirim), Siem van Dijck ( 62e Martijn Stuff), Rick Polman, Shaquille Simmons ( 21e Karim Ait Kassi).

Foto : Herman Lubsen